Patisserie de rouw

Voor Arthur en Doris de Rouw hebben wij een rol mogen spelen in de totale restyling van hun Patisserie winkel. Samen met een geweldige groep toeleveranciers zijn de veranderingen vormgegeven. De winkel is eind 2015 opgeleverd.

Het begon met de architect Ronald Donkers die op basis van de wensen van Arthur en Doris tot een verrassend ontwerp kwam van een compleet nieuwe voorgevel. Aannemer Drijvers heeft in een zeer kort tijdsbestek het onmogelijke verricht en binnen 5 weken een radicale verbouwing tot stand gebracht.

Voor de inrichting van de winkel is een beroep gedaan op Martijn Gosen als ontwerper en als stylist. De productie van het interieur is uitgevoerd door Redie Interieurs.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *